2 asmenims REIKĖS:
4 blauzdelių (vištų)
šviežiai maltų juodųjų pipirų
druskos
alyvuogių aliejaus
kmynų
šviežių čiobrelių
2 skiltelių česnako
10 pievagrybių
1 svogūno
kelių puselių saulėje džiovintų pomidorų
100 ml grietinėlės
Vištų blauzdeles įtryniau juodaisiais pipirais, druska, grūstais kmynais, čiobreliais, smulkintu česnaku, pašlaksčiau alyvuogių aliejumi. Palikau marinuotis, kol nuploviau ir riekelėmis supjausčiau pievagrybius, žiedeliais - svogūnus.
Į kepimo indą suguldžiau blauzdeles, užkamšiau svogūnais ir pievagrybiais, įspraudžiau saulėje džiovintus pomidorus. Įpyliau šiek tiek vandens ir grietinėlę. Apibarsčiau juodaisiais pipirais, druska, čiobreliais. Ir kepiau apie 50 min. 180'C karštumo orkaitėje.
Kartu su vištiena tuo pat metu pašoviau bulvių puseles su rozmarinais.
Ir buvo klaikiai skanu! Šiaip aš mėsiškų patiekalų negaminu... Bet kartais manyje tūnanti vampyriukė pareikalauja. O vidinio balso klausyti reikia :D
2010 m. gegužės 12 d.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą